Fraser Hill..port dinner n kedai souvenier best

Entry pendek jek..mama diserang sakit kepala malam tadi so tk rajin upload gmbar banyak2..hehe..nway, just nak share port dinner yang sedap kat fraser hill ni..kami makan di area food court y bersebelahan dgn taman awam fraser hill..bkn kat tgh2 pekan tu..kena naik sket ke arah lain..(tak tau nak describe tapi ada je papan tnda tunjuk arah nanti..hihi)..nama kedai Arzed Restaurant..menu masakan panas ada, western pon ada..kami oder nasi goreng cina 2 pinggan, mushroom soup, chicken chop n lamb chop..sume pon sedap leh tahan..:)

Menu..harga dlm rm6-8 utk masakan panas..bolehla..kata port jauh di atas bukit kan.hihi..

Mama n zara..abaikan shawl senget2..dh malam biarlah tak semenggah

Menu sejuk2 pon ada mcn jat blkg zareef tu..tp.cuaca sejuk sgt dah kot malas nk minum ais malam2..hehe

Anak2 sume berselera makan..lapar kot sejuk2 tu kan..air amik bandung 2 gelas, kopi o panas n neslo tarik..

Bby zayed semangat makan nasi goreng cina

Super nyummy chicken chop..mashed potato dia sedappp

Papanya lamb grilled..dpt kentang goreng n coleslaw sekali

Makan..makan..makan.

Pas makan dah kol 10 lebih..balik bilik terus jekla layan budak3 main..

My comels baby..heheh


Citer pasal sevenier shop plak, silalah pergi kedai betul2 sebelah dgn arzed restaurant ni utk pilihan fm yg superrr banyak dan superrr cantik..smpai rambang mata nak pilih sbb design byk..harga pon murah 3 rm 10, 4 rm10..plz, plz, plz takyah pegi sevenier shop yg cantik dekat area pekan fraser hill tu kalau korang mmg nak cari fm fraser..takde pilihan langsung utk fm fraser hill tau..yg banyak fm cameron highland..apekah?? Agagagaga..


Nilah kedai sevenier best tu..umiee kids centre..brg lain pon byk tp tk sempat nak belek..cari fm jek..^_^

Mcm2 design fm ada




Okla..harap sharing ni serba sedikit  dpt membantu mereka2 yg nak berholiday kat fraser hill ok..:p

4 comments:

lia ummiirfan said...

sejuk-sejuk memang sedap makan masakan panas :)

Nad MamaZN said...

ada fm lebih tak? :P

Qhaifa Nur said...

ada fm...sukanya...skrg pun tengah gigih kumpul

LYAfrina said...

smemangnya FM souvenir y wjib beli klo kemana-mana

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016