Bila mama mengidam lagi..


Kalau org mengandung..biasanya craving makanan2 ye tak..tapi klu yang tak mengandung ni, suke mengidam bnda2 yg susah nk dpt klu tak beria...kikiki..klu yg follow blog mama dr dulu..mcm dh banyakkkk sgt bnda kot mama mengidam..antaranya henbeg bonia, coach, set pinggan corelle..dll..bile dh start mengidam tu biasenya mmg diusahakn smpai dpt..kena kumpul duit beli klu tak nnti ngences..agagaga

So, utk tahun ni..alhamdulillah dh berjaya dpt apa yg diidamkn lg..lame tau simpan dlm hati pikir pjg nk beli ke tak..last2 beli gak..sbb klu dh thp mengidam ni mmg susahhhhh sgt nk bg luput di ingatan..:p

Brg idaman no 1..pandora gold..terjebak jungak dgn keinginan kumpul mengumpul charm ni. Hoho .. tapi kan, sebab modal tak berapa besar time beli tu, so beli ni jela dulu utk permulaan..bracelet+sebijik charm+2bijik stopper..insyaAllah..nnti dpt bonus comp lehla tmbh beli lg charm die tu..hehe..


Brg idaman no. 2..samsung galaxy note 4..lame dah tunda beli sbb tknk membazir..tp bile tab yg diguna pakai dh mula wat hal..so decide beli jugakla..act nk yg kaler pink, tp puas cari mmg dh tkde stok kt kuantan ni..so papa pujuk amik jek yg kaler bronze gold ..tmbh seronok..rezeki bila papa offer nk sponsor beli..moga brtmbh murah rezeki papa pasni ya..sukenya mama dpr phone free..^_^


So for now..cukup2lah mengidam mama ni..harap2 tkde yg teringin lg b3nda bukan2 dlm wktu terdekat ni..hehe..

*sejak ada note 4..br rajin update blog guna nset..sng sket sbb laju n ada s pen tu..:)

5 comments:

eima said...

wahhh hebat betui ngidam ni .. ni baby nak ke mama die yang nk ni ... hehehe
tak pe ngidam yg cam ni tak memudaratkan

Nad MamaZN said...

seronoknya..! :)

Syima ~Mama Kyra~ said...

Amboi brg2 yg mgidam semua ribuan ke atas..hahaha..mmg kena saving lama baru dpt kan..kita setakat ni xde nk ngidam apa2..semua rasa mcm dah lengkap..perabut2 dlm umah pun rasa dah lengkap..oh ye baru teringat ngidam nak beli tv letak bilik tido kyra..tgu duit kutu bln dpn la..kekekeke

kayyana said...

amboi... nak ngidam jugaklah.. mne tau dpt iphone 7 .. AMIN.. hihihi

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Wowwiee..handphone baru..bestlah..bleh selfie n tangkap gambo bebanyak..hihih

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016