Selesa Hillhomes Resort | Santai di kolam renang

Yessss..entry super tertunggak lagi...hehehehe..ni sepatutnye last part untuk kisah Cuti2 di  Bukit Tinggi Pahang bulan April arituh..ntah macam mane, keciciran nk update gmbr yg ni..review pasal Selesa Hillhomes Resort dah buat dah kat ENTRY ni.so kali ni just nak tepek gambar2 kami sekeluarga bersantai di kolam renang resort jek,,kenapa santai?? sebb memng tkde org lain guna pool mase tuh..ibaratnye pool tu kami yg punya..agagaga..paling best..sebelum ni zara zareef memang layan pool kanak2 jek..tapi kali ni sebab ada atok n nenek melayan, diorng first time berani main air kat pool dewasa..floter harus adelah ye klu tk kang tenggelam..hihi


Zara Zareef..super happy nk turun swimming pool..kakak pakai baju renang baru..yg sblum ni dah kecik sgt dah..hehe

My Zara

1st swim suit for baby ..beli sekali ngan baju renang kakak..muat2 jek die pakai,.agagaga

Swimming pool @ Selesa Hillhomes Resort..view mmg superb


Zareef posing2 dulu


kakak zara plak posing2



Baby with atok

Ok..terjun dah..mula2 layan mandi kat kids pool dulu



Pool dekat ngan cafe..so penat mandi layan budak2 mkn bekpes plak

ok..kaum2 kerabat lain pon dh ikut terjun..tgk tu nenek zara zareef zayed tgh berenang..hehe

mama with abng n kakak..diorng dh start berani masuk pool adult plak..tp kena pegang lagi mase ni


okkk..dh pndai main sndiri..hehehe..klu tak dulu2 penakut msuk pool adult

nmpak sntai jek kan..sebab tkde org lain..kekeke

baby pon happy main air


dua budak dah feeling2 berenang dah haa..baru tau seronok mandi kolam besar.=p

siap nak lumba berenang kononnya due beradik ni..haha



phewww..bnyak giler kot gmbar..haha..ni gmbar satu famili

zara with nenek

ajar bby main air n floater..hihi


romantic couple..hihi

ni pon dh ikut romantik gak..tp ada bby kacau daun..kekeke


mama n the happy baby




papa take over pegang baby lak


ok..puas dah tepek gmbar..bukan main sakan kan main kat kolam renang..posing2 bagai lagi..mentang2 takde orang lain,,,hahahah

3 comments:

Ahmad Hasif said...

Fuh cantiknye pemandangan.. Mmg relax ni law mandi dkt pool tu..

Blogwalking sini..

Suziey Ahmad said...

salam lily :)

sy penah stay kt sini masa family day company hubby...bilik dia style apartment..selesa giler..besar..lengkap ngn dapur...mmg puas hati..pool dia pn best..mmg berbaloi..dekat pn dekat:p

LYAfrina said...

cantik pool dia,,,
mmg syoklah leh conquer pool tu..
x perlu nak bersesak dgn org...
kita nk handle ank2 pom sng

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016