Cuti Pulau Pangkor | Teaser


Salam semua..macam biasa, lom berkesempatan buat full entry holiday kat Pangkor..so teaser dulu acilah ye..kikiki..apepon, percutian yg leh dikatakan memuaskan hati..actually, takdelah byk mane aktiviti buat kat sane..but menghabiskan masa dgn family tercinta tu yg penting..kire free n easy holidaylah..rileks2 jek tkde berebut2 nak buat apa..=)


Penginapan kami untuk 3H2M..Purnama Beach Resort di Teluk Nipah..bilik kami yg betul2 berdepan dengan swimming pool tuh..amik 4 unit semuanya

Budak2 yang tk pernah jemu mandi kolam..malam jek kot diornag stop berkubang..pitam..haha

Layan anak2 mandi smbil kaum nenek dan ibu2 berchit chatting + makan2 tepi kolam..bilik sekangkang kera jek kat belakang tu so senang nk ulang alik amik bekalan..kuikui

Sunset di Pulau Pangkor..santekkkk sgt view kan..^_^

Antara aktiviti kat sane, jalan2 naik bot

Mandi pantai di Teluk Man..pntai landai mmg cantek..smpat gak try naik jetski kat sini (dok blkang jekla..hihi)

Burung enggang aka hornbill..ingatkan kat sarawak jek ada rupenye kat pangkor banyak sgt spesis ni

Our big famili

sight seeing  sekitar pulau..ni  hari terakhir sblm balik ke lumut



ok..cukuplah dulu..detail story later2 baru kuar entry ye..=p


4 comments:

Nad MamaZN said...

syoknya p bercuti reramai :)

QasehnyaRania said...

bestnya
nti akak review purnama beach resort ye

eima said...

menarik tak penah sampai lagi kat sini

LYAfrina said...

serius..mmg best cuti2 camni..meriah

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016