Out of Kuantan


Salam semua...short entry harini..currently kami sekeluarga dah selamat keluar dari kuantan sempena cuti sekolah pertengahan tahun..out of kuantan jekla..bkn out of malaysia..kekekeke..patutnye start cuti harini tapi semalam nekad tmbah cuti sehari lagi..gigil2 tgn msg ke bos..harap oklah sebab ikutkan keja sume dah settle..agagaga

so semalam gerak ke lumut perak dekat tgh hari dah..lalu jalan sg koyan-cameron highland..singgah rehat2, minum2 n semayang kat ch jap dlm 2 jam pastu smbung ke lumut..ermmm..jauh jugak rupenye..dh lame tak ke lumut last zaman uni dulu itupon naik bas ekspress..finally smpai rumah kakak mama dah kol 11pm lebih dah..insyaAllah tgh hari ni baru kami ramai2 gerak ke Pulau Pangkor plak...sekali ngan family abang mama  n mak jugak..


Resort yg bakal didiami di Pulau Pangkor nanti..harap2 memuaskan hati..klu booking utk family sndiri tak susah sgt ikut cita rasa mama tp sebab banyak kepala nak pergi so masing2 ada request sndiri kan..agagaga



Semoga berjalan lancar cuti2 kali ni..ada 10 orang budak  kecik nak layan ni..harap sume well behave kkkkk....hahaha


6 comments:

mama tisya said...

slamat bercuti ke pulau pangkor..last pegi pangkor ms remaja dlu..cuti2 ngan family gk

lia ummiirfan said...

wahh.. pulau pangkor memang syokk! cantikk..! :))

Nad MamaZN said...

hepi holiday!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

bestnyer,,,
happy holiday buat lily & family...

Sidratul Muntaha said...

pulau pangkor jauh ke tengah..
eh eh eh...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016