Ultraman vs Super Baby


Salam Isnin semua..korek2 gambar dlm kamera nak cari mana yg boleh upload dalam blog..hihi..terjumpa gmbar lama ni..bby baru umur 6 bulan masa ni..sukaaaaa sgt layan n gomol2 dia time cuti kan so kali ni sibuk mama rakamkan gmbar bby dok 'bermesra' dgn belon ultraman si abg..suka die sbb belon sama besar..leh peluk2, gigit2, gomol2 gamaknya,,=p


My superbaby with Ultraman biru..=p

Happy me..^_^

Geget2 otomen

Gomol2 otomen

Ketuk2 otomen

macam2 gaya ada




Ok..bosan sudah

mencari mangsa baru..hihihi

Oh yeayy..super baby lawan super daddy plak..hahaha



* belon otomen skang dh selamat meletop dah bukan sebab baby buat tapi sebab kena gigit ngan abgnya,cehh.ganas abg zareef kan..kikiki


2 comments:

LYAfrina said...

hero kan..mestilah dgn ultraman

Adlin Mohamad said...

x lama lagi rebut toys dengan abang zareef plak eyh hehehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016