Pertama kali tengok live magic show..


Stok gambar lama jugak ni..hihi..bulan 12 tahun lepas..jalan2 ke ECM pastu kebetulan kat bawah tu ada special performace sempena sambutan krismas..singgah lah sekejap tengok..menariklah jugak utk mama n anak2 sebab rase sebelum ni mmg kitorng tak pernah tgk magic show live depan mata..klu kat tv tu selalulah jugakkan..hihihi..

So utk haritu byk jugaklah trick2 yg kitorg dpt tgk..tp byk yg mama dah lupa..hahaha..antaranya ada card trick, meja terbang, kuar kain pnjang2 dari mulut tu, duit membiak byk dlm kotak..ehhh..mcm2 lagilah..tak dan sebut satu2..haha..wlupon kadang byk org dah reveal trick2 tu buat mcm mane kan, tapi bile tgk depan mata still jugakkkk kagum..ngeee


Tk byk amik gmbar sbb fokus tgk performance..agagag..ni salah sorang magician dia

Siap ada tetamu jemputan..

Kakak zara yg eksited di depan sane..=p

Yg ni mahician pempuan plak

Meja terbang!!

Adik baby tk tgk magic show..die tgk perut papa jek tuh.agagaga

Gud boy klu dok dalam ni..hihi

After show..anak2 posing jap kat hiasan2 ni

Feeling2 makan lolipop gergasi kan

Dah nak tahun baru cina, gmbar kat pokok krimas baru ank tepek..hehe


6 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

Bestnya dpt tgk live..kita pun kagum tgk mcm betul2 magic kan..HEHEHE...teringat masa sek rendah dlu cikgu invite org dtg buat show silap mata..sek skrg rasa mcm takde dah kot..tp tak tahula tgk sek anak kita ada ke x show silap mata..hehe

eima said...

dah lama tak pi ECM ...
ok la kan boleh jg tgk show time jln2 gitu kan .. sape nk bg tgk free klu tak de event gini kan

NzA said...

ECM tempat feveret angah masa belajar asasi kt UiTM Kuantan...he3x...kalau p jengah dia mesti ajak g sana..
Wah seronok tu.

LYAfrina said...

ni dekat ECM kan??
yela..bulan 12 aritu x turun kuantan sbb tkut bnjir..budak2 mmg suka la tgk magic show camni..kt y tua ni pon suka jgk..

zety said...

waaaa sonok anak3 ehhh...mmg anak2 zt pon suke tgk live show cenggini

Adlin Mohamad said...

tgk live gitu ...
xcited kakak zara and bby pun dok senyap je dalam tu eyh

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016