Syok bermain di Kidz PlayHouse, Kuantan

Sambungan entry makan2 di MYNY Cafe..lepas makan, plan nak jalan2 kat East Coast Mall..tapi kuar2 dari cafe kat seberang jalan ternmpak ada macam tempat untuk budak2 main..dok tekan loceng, tanya2 owner, rupenya baru 2 bulan bukak kat situ..so apalagi, nmpak tempat mmg selesa sangat2..mainan pon boleh tahan banyak, so teruslah kitorng menyinggah..

Harga masuk serius tak ingat..wahahaha..dasar pelupa kan..hukhuk..tapi belas2 ringgit kalau utk weekend..rm13 kot tak silap..klu weekdays murah sikit..no limit bila dah bayar harga tu so lehlah masuk berapa lame pon..even klu nak kuar makan or shopping, then nak masuk balik pon boleh, tak payah bayar lain..^_^

Apepon, anak2 mama mmg enjoylah dok situ..even baby pon selesa jek n byk mainan utk dia..lenkali leh dtg singgah lagi..=)


See..bby zayed pon leh main kat cni..hihi

kakak zara tertarik ngn dapur masak2 ni..nk harapkan mama beli kat umah smpai sudah takde..=p

bby makan pisau!!huhu


main dlm rumah plak

auuu chakkkk!!

happy zara

happy zareef

berenang di lautan bola

mama papa gilir2 layan bby


syok masak2 dah si kakak

lagi tarikan kat sini..table of kinetic sand!! bestlah diorng main pasir kat situ..kat umh mmg tak terbeli lagi..huhu


kat sini leh organize bday party jugak..leh tgk pakej kat sini..=p

lagi aksi anak2 bermain







Siapa yg berminat nak bawak anak main tu,  tempat ni di jalan Putrasquare 3 ye..btol2 kat area belakang East Coast Mall..=)



4 comments:

Adlin Mohamad said...

Lama x singgah sini sejak dok.umah sepenuh masa hehehehe wah baby dh pandai main yea

Dokter faRyn said...

best nya dapat bawak anak-anak jenjalan main :)

NzA said...

seronok sakan la 3Z tu dpt main2 kat situ....

LYAfrina said...

mmg menarik sgt..;ya xtau pon ade tmpat camni kt kuantan

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016