Cantiknya pemandangan di Sanctuary Beach Resort, Cherating

First time dtg ke resort ni..resort berkonsepkan apartment tepi laut...dpt harga yg murah2 sgt2 kat hotel.com..apartment 2 bilik sea view harga rm215 siap makan untuk 6 org tak silap..mase ni kami gi sekeluarga + mak mama n sorang anak saudara..tu yg cari resort ala2 apartment so sesuai sket kan..lepas booking baru baca review..risau gak sbb ramaiii yg komen kate resort ni buruklah, layanan tk bagusla..apepon, bila dah dtg sendiri kami rase ok jek tpt ni..bilik besar..view super cntik..kawasan resort n pool pon ok..cume tkde water heater dlm toilet..itu jek n kami pon tkde mslh nak mndi air sejuk pon..hihi..

Layan dulu view dr bilik kami ni ya..lain2 aktiviti nnti tepek kat entry lain...:)

Mama mmg suke dpt yg seaview gini..ngèe

Zara n iman..cousin plus bff

Happy kiddos posing kat beranda bilik



Geram plak tgk si kecik ni.hihi.

View dari living room


Living + dining room

Kitchen are..ada sinki, peti ais besar, cerek elektrik, n tea/coffee facilities

Master bedroom..dlm bilik ada bath tub..

2nd bedroom

Ada swimming pool jugak

Muka budak2 yg tak sabar nak terjun pool...kekeke


Later2 smbung letak gmbar..hehe

3 comments:

LYAfrina said...

mmg cantik view dia..walau dkt, tp lya x pnh lg smpai sini

Khairunnisa Hamdan said...

salam mama zara..zareef n zayed..sy dah reply soalan awak tntang smokehouse tu...salam perkenalan jugak...

QasehnyaRania said...

cantiknya view.
sejuk mata memandang

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016