Borak kosong

Salam semua..hmmm..lemau je ari isnin ni kan..dahla mama ni beria aritu ingat nak semangat update entry2 baru..sekali tu hampeh gak..kikiki..sebab utama, byk gambar kat nset husbnd tapi asyik lupa nak transfer..so arini kita wat entry takde gbrlah..saje nk borak2 kosong sambil luah perasaan,.hahaha

Actually, papa budak2 ni baru jek bertolak gi kursus 3 minggu kat ipoh..so biasalah, baru2 kena tinggal ni jiwa lom berapa stabil..hihi..lagi2 tgh pregnant kan..rasa penatnya nak wat sume benda sendiri..apepon, hari first tadi without papa quite lancarla..sekurang2nya mama dapat hantar zara awal ke sekolah n tak lewat smpai opis..hihi..nway, kali ni kena tinggal mama dapat peneman ..so tak rasa sunyi sgt lah nnti..mak mama kata nak dtg sebab mmg dah lama dia tak turun kuantan..petang ni mak mama datang naik bas.,moga lancar dan selamat perjalanan nenek zara, zareef zayed insyaAllah..

Bercakap pasal pregnancy pulak, setakat ni mama dah pon masuk minggu ke 17..means dah 4 bulan lebih..macam2 perasaan ada bila kandungan makin membesar..eksited ada..takut pon ada..harap2 sempatlah mama papa sediakan diri utk jadik parents dengan 4 anak kan...paling teruja nak tau jantina sebenarnya..kekekeke..aritu gi klinik scan tapi dokter kata still kecikla..but still ada 60% chances baby adalah baby boy..sebabnya dokter kate nmpak ada benda 'terjulur' sket cuma kebetulan tali pusat pon ada dekat2 celah kangkang so dokter tak mau konfirmkan..kalau betul baby boy, frustla kakak zara nak dpat adik girl kan..hihi

alamak..tak.sempat.nak borak.panjang lg sbb ada training..nanti2lah kalau smpat sbg bebel kat cni ya..^_^


3 comments:

Ana Suhana said...

Ana singgah sini. Semoga dipermudahkan segala urusan. Alhamdulillah ada peneman kali ni ye. tak lah sunyi kan.

mamapp said...

Semoga dipermudahkan urusan ye lily

LYAfrina said...

samalah lily..lya pon bersemangat aritu nk up entri.. tp..sekali hancus dilanda badai.. haha..

lya doakan smoga dipermudahakn urusan lily..moga lily n baby sihat2 saja.. take care ;-)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016