Salam Ramadhan 2017


Assalamuailaikum blog mama..aduhaiii..siannya blog ni terbengkalai dah sekian lama..niat nak update sekali skala pon dah ke laut rupanya..banyak sgt moment2 indah dalam family tak tercapture dah kat sini..entahla..mood hilang bila hari2 pon asyik penat kot..siang kerja..malam layan anak..weken uruskan rumah..nk update ngan nset ala2 tak feel gitu..kikiki..apepon, mood baru nak up sikit2 ni so harapnya ada masa nk update2 throwback post tu..

Nway, sempena bulan Ramadhan yg mulia ni, mama ucapkan selamat berpuasa buat semua..Alhamdulillah, puasa pertama n kedua ni sempat bersahur n berbuka kat kampung..kebetulan puasa kena cuti sekolah kan..so sekali menghantar anak dara mama balik kampung sbb dia beria nak duduk ngan kazen2 die utk 2 minggu cuti ni..tak lama lagi dengarlah kang adik2 dia merengek rindu kat kakak..budak2 kan..bila berdepan asyik nak gaduh..tapi kalau dah tak jumpe tu nak rindu2 pulak..hihi,,


Ahlan wasahlan ya Ramadhan..gambar cilok dari profile fb..=p


Semoga bulan Ramadhan kali ni dapat dimanfaatkan dengan sebaiknya ya..InsyaAllah..=)

3 comments:

QasehnyaRania said...

Selamat berpuasa kakak
Salam 2ramadhan

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

mamapp said...

Aslm lily.. selamat menyambut Ramadhan. Lily aktif lagu berblogging ye. Mama dah lama nyepi. Ni baru aktif semula

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016