Air Asia Promo- gamble beli tiket lagi..

Salam semua..tengah bulan March lepas air asia ada buat promo lagi..untuk members, diberi peluang utk survey tiket 24hr earlier so mama pon amik peluang survey2 tiket..tapiii macam biasa takut nak beli almaklumlah husband airforce kan..takut susah dpt cuti..huhu..nway, try jugak tengok2 tiket ke Kota Kinabalu Sabah sbb macam rinduuuuu sgt nak gi Kundasang lagi..ikutkan harga promo bermula rm39 sehala..tapi kannn..bukan main lg rakyat Malaysia kan cepat btol tiket murah habis..hahaha..so cari2 dapatla sehala jek yg murah..sehala lagi mahal sikit so bgtau papa nak gamble jekla beli..sbb dah kira murah berbnding mama servey few times sebelum ni..^_^

Promo AA..=)


Total harga tiket utk 5 orang ke KK..tarikh kena tutup sebab takut tak jadi pergi I is maluu..agaagga..rasa ok kot harga ni kan..


So..doa2 la kami dapat pergi nanti ya..hihi..ni baru kali ketiga beli promo AA..first gi Langkawi tahun 2013 and second masa gi Medan tahun lepas..alhamdulillah dua2 kali husbnd dapat cuti..utk tahun ni, moga2 dapat cuti jugakla dia..kalau tak kena burn Rm600...sebab tu tkleh beli tiket yg jauh2 n mahal2..sayang wehh kalau kena burn duit kan..hihi



1 comment:

LYAfrina said...

bestnyaaa...
doa-doa moga ajdi pergi..'klo x jd pergi mcmana lily?? burn??
sorii...lya xtau sungguh sbb x pernah booking flight...hahaha

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016