Legoland Theme Park

Salam 4 ramadhan..nak mula gear mengupdate slow2..hihi..so entry throwback la ye semestinya..last entry aritu smpat citer pasal Hotel Legoland jek, so arini sambung tepek gambar kami sekeluarga kat Legoland Theme Park..Legoland Water Park memang tak dan nak masuk nantilah next time kita kumpul duit masuk sana pulak k..=)

Nway, sebab gambar pon dah lama, maka tak ingat dah nama2 setiap tempat game ni..kali ni Zareef enjoy la main sbb first time dulu die kecik lagi..zara pon dah berani naik roller coaster..n zayed pon tak kurang enjoynya ade jekla game yg die leh masuk main or tengok kan..


Wefie @ Legoland..^_^

The kids






Zayed nak naik keta










abg zareef



kakak main bot dengan mama





jumpa dengan lego batman..fevret adik ni..yeayy




kakak, abang, n papa main sembur2 air..zayed tk cukup umur nak main ni so mama.la kena teman dia..haha




Yg ni baru..mama pon first time masuk..fevret zayed gak ni..Ninjagoo




antara scene dlm.Ninjago show


muka puas hati.dpt tgk ninjago


jomm sbg jalan


Lost Kingdom Adventure


Mama pose sekejap


Finally..tempat yang ditunggu2..the Ninjago Ride!








Ride yg superrr besttt..kitorng repeat 3 kali












Depan sevenier shop




Ninjago Castle






tak.ingat nama.game.ni..tp.mama smpat main gak..hihi..


baju basah kena air


game die.mcm.yg kat belakang tu..bot terjun.ke bawah..menjerit gakla mama naik..kekeke


masuk ke imigination area




kat area playground je ni


cheeky zayed


ada animals sound kat.cni tu yg dia suka




ni area 4D studio..kitorng tgk chima movie


family pics kat backround hijau jekla..mama.kedekut tak.tgk.pon gbr yg legoland siap edit sbb takut terbeli..hihi




 dlm movie


area luar studio




ni kat observation tower..







on the way ke Lego Kingdom..jumpe taman comel.ni


@ Lego Kingdom









ni kat kedai sevenier



kakak zara bambam..hihi


main kuda









baru pas naik roller coaster..yg.ni zara repeat 2 kali



Okla..byk dah gbr.ni..actually ada lagi gambar kat theme park tapi lupe nak upload dr phone..next2 time pulak la kot..hihi

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016