Hawaiian Dinner 2016 @ Sri Manja Boutique Hotel

Salam semua..masih lagi entry backdated utk harini..aktiviti bulan November tahun lepas..Hawaian Dinner cawang kejuruteraan tudm kuantan aka tpt keja papa..biasa every year ada family day..tapi tahun ni diorng tak sempat organize so diorng wat dinner jek..tema Hawai tp macam biasa mama mmg fail bab2 ikut tema..hahaha..so pakai baju seadanya jekla ye anak2..overall dinner ni ok sangat2..anak2 pon bergumbira sebab dpt kumpul ramai2 ngan geng lama n geng2 baru..makanan pon sedap..doorgift best..games tak bosan siap ada magic show lagi tu yang budak2 enjoy sangat2,.


Sebelum gerak jom selfie dulu..bunga pinky2 wat syarat tema jek..hehe

kakak zara berbunga2 pepel

kat dinner hall..mama and geng2 bakat..tapi muda3 lagi semua mama jekla paling tua,,sadis..haha

nice deco

beratur amik belon

Potobooth..bertemakan aloha hulahula night

Zara Zareef

Papa escort bos besar potong kek

zara pose dengan doorgift..untuk budak2 dapat choc bouquet yg comel

nmpak ke skrin besar tu..siap ada pemberita tv3 haa..kagum jugak ..agagaga

magic show..leh tahan persembahan dia..yg ni die tgh bbuat meja tu terbang


no cabutan bertuah yang tak bertuah..heheh

games limbo rock utk kanak2 ..


both abg kakak dpt top 10 limbo rock..jadilah dpt hadiah wat suka2 kan


Smpat gak posing2 sefamily kat photobooth ni











Dinner berakhir dah 12 am lebih..pjg acara sebab sekali dengan penyampaian sevenier utk ahli2 yg cemerlang kan..mujurla dah cuti sekolah masa tu so anak2 leh bangun lewat..hihi

2 comments:

~Aida@MommyAqilMedinaAmmar~ said...

Wahh meriah nampak nya tu..anak anak pn enjoy je..akak cantik nya make up! Abg Zareef dah besar!!dah jadi anak bujang dh..hehee

LYAfrina said...

meriahnya lily..
y penting ank2 seronok dgn xtvt y dianjurkan..
samalah,.bab nk ikut tema susah skit..pakai j apa y ada..kan mbazir..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016