Zara 8th bday lagi..simple cake cutting di kampung

Salam khamis sume..phewww..mama ni nmpaknya lagi byk tenggelam dari timbul kan..wuwu..makin lama makin malas update blog..acaner..agagagaa..tkpelah..mane yg dan mama update jek..yg tak dan..simpan memories dlm ingatan..:p

so lagi citer bday kakak zara..wlupon dh makan2 kek ngan mama on bday aritu, still die nak potong kek barbie katenye..nk potong ngan kak pia, kazen die yg duduk kat kampung ngan nenek..so okla..mama layankan jek..tmpah kek time balik kampung 2 minggu lepas..kami makan2 kat cafe baru bukak di rengit aka kat Rasaria..saje nak bg anak3 happy kan..^_^


zara 8 years- dah belated few days pon mase ni..hihi..

belated bday gurl


wth mama, nenek, kak pia n zareef..zayed tido dlm.stroller mase.ni


the only princess..doa2la kakak dpt adik gurl akan dtg ye..hikhik

anak dara papa

us three..

zara zareef..syg tk dpt brgmbar ngan zayed sekali..wuwu

potong kek ngan kak pia


jom minum ptg..byk jugak menu kat cni so senang wat pilihan nak makan apa

sleeping boboi

dah nak balik br die bgn makan

mama n kakak..berjubah ala2 sedondon..haha


ok..next bday bby zayed plak..dh start wat simple planning utk die..moga2 sume menjadi..hihi..

3 comments:

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
aslkann zara happy kan

in shaa Allh lepas ni mama dpt adik baby girl plak leh kwn dgn zara

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

sama lah mcm lya..ntah nape rsa mls sgt nk update..kdg2 tu smngat nk update, tp blur,,

btw..
happy belated birth buat kak zara..smoga trs mbesar dgn sihat serta bjaya duniakhirat..amin...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016