Mango cheese cake maveles @ Kula Cake

First time gi Kula Cakes ni..itupon sbb adik ipar ajak die teringin nak pegi..sblm ni mama biasa layan mango cheesecake  maveles ni kat restoren LilaWadi jek..tp org kate both dari sumber yg sama which is kula cakes ni la..:)

Selain mango cheese cake, byk jek lagi kek2 yg lain..ada pavlova, choc cake, rv dan lain2..ptg tu kami try test mango cheesecske, pavlova ngan brownies..makan kongsi2..nyumss..

Zayed @ Kula Cakes

Ramaii org beratur nak beli kek mase ni..so snap2 gmabr kek dr luar jekla..haha

Tgu cik anim bayar kek..blkg zara tu kaunter tgu order air

Kek2 yang menggiurkan..^_^..

Jemput makan kek sume..pergi ramai2 ngan adik ipar n mak ayah mertua



Air pon kongsi2 amik choc ice, teh oishi ngan sejenis lg tak ingt..pandan cooler kot..


Sblm balik amik gmbar cni jap..unik tol hiasan kat cni..basikal lama pon jadik cantek..hehe


Pasni ada lagi entry jjcm..kalau time tgh rajin tu, mmg suke cari tempat2 makan baru.kalau tak rajin, balik2 makan tpt yg same jekla..hihi

4 comments:

mama tisya said...

sedapnye tgk kek tu....mango cheese tu la yg femes sini...yummmm...bila la nk merasa ni

Rizziela said...

mcm sedap aja manggo cheese kek tu... meleleh

Dewi Aja said...

Hello Blogger!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

mmg feberet lya..esp manggo cheese cake tu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016