Aidilfitri 2019


Salam semua..ok, tgh ada mood tepek gambar lagi,,hihi..sebenarnya kan gambar raya taun lepas pon takde dalam blog ni..tetibe letak gbr 2019 kan..hahahaa..nasiblah..nway, raya pertama taun ni kami kat rumah mertua di parit raja..lepas tu selang sehari lah dgn rumah mama kat rengit smpailah cuti abeh..ni ada gbr raya pertama je..gbr lain sume ada kat fb,,tema pepel taun ni..^_^


cakkk...mama fefeling ayu,,bahahaha

Family pic






With my beloved one








Ragam anak2 bersalaman


  






Dengan family mertua..mencabar gak amik gnr ngan budak2x kan








Lain2 pic of the day..



 
 

 bucuk macam mama..kerimasan pakai baju melayu..haha


dpt jalan kat luar bukan main suka..hihi


taun ni smpat tempah baju sedondon ngan anak dara, sebab ada kain beli dari Medan few years back..selalunya beli siap je..hihi..kali ni dapatlah sedondon dari tudung ke baju,,baju papa and anak2 lelaki sume beli siap je sudah..itupon cari yg murah2x je sbb biasa pakai sekali dua je baju melayu ni.hihihi

Oklaa.. until next post..

2 comments:

Tengku Sofia said...

Cantik semuanya 🙂

mrshaqkirin said...

hehehe tiba tiba update blog anak sis dah 4... terkejut kejap.. sebab rasenya pernah baca sis bersalin no3 tu jee.. hehehe..

salam dari Silent reader.. hehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016