Hari Raya 2017

Salam semua..harapnya masih belum terlambat nak ucap selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin kat kawan2 yg masih setia membaca blog mama..hihi..makin lama makin merundum entry2 dalam blog..angan2 nak rajin update blog asyiklah ke laut..so mama abaikan lah dulu citer2 tertunggak kan, meh nak update gambar raya pertama tahun ni..turn raya pertama kali ni kat rumah family mertua kat parit raja..alhamdulillah..mama papa dapat cuti seminggu sama ngan budak2 sekolah..so puaslah dok ulang alik tidur kat parit raja n rengit..kikiki..nway, tema kami kali ni biru..tp takdelah sedondon mane..haha..anak2 kaler biru gelap sket..mama papa kaler biru cerah sket..parents in law n adik beradik ipar pon sume serba biru sama..=)


Dua beradik siap awal dah

lengkap songkok, baju melayu, sampin n stokin raya..hihi

cheeky zayed..

kakak zara berjubah princess..tp baju terbesar sikit mama beli..silap saiz tahun ni beli online..hihi




pasangan sejoli atok n nenek..=)


Family photo

5 of us..

Atok with anak sulung and cucu2


the one and only couzin zara zareef zayed kat sebelah papa..baby nur shazwani alya


Geng gugurls in the house

jarang posing sorang mama ni..kasi can skali skala..haha

ngan papa


outdoor family pic..zayed wat muka sebab tak tahan silau..huhu


layan selfie mama n anak2



Jom berayaa..gi umah pakcik n makcik sebelah papa haritu..=)


Oklaa..tu je utk kenangan hari raya pertama kami..hari2 lain nye gambar if ada kerajinan mama share nanti ya..tapi actually mmg tak banyak pon posing2 raya ni..anak2 pon dh besar kurang nk pose2 utk mama..haha

1 comment:

mamapp said...

Selamat hariraya lily maaf Zahir Dan Batin. Cantik pilihan Tema color lily

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016