Simple bday party for Zara Zareef Zayed

Salam Isnin semua..tak sampai seminggu dah nak raya..sekejap jek kan..mama masih gigih update entry backdated ngan harapan lepas cuti minggu depan leh terus tepek gambar raya..agagaga..so arini nak share gambar simple celebration for my 3Z bulan April lepas..macam biasa, smbut sekali untuk tiga2 senang walaupon sorang lahir Feb, sorang Apr n sorang May..haha..so kali ni tak beria pon buat tema ke apa..cuma kek ngan goodies sticker jek mama print watak cartoon kesukaan diorang which is Lego Ninjago and Lego Friends..barang2 lain untuk deco candy/cake table, backdrop, alas meja sume borong kat Mr DIY..majlis pon buat kat rumah je tahun ni jemput jiran2 n kawan2 terdekat.=)

Simple backdrop..sume beli kat Mr DIY except belon 3Z tu beli tempat lain..first time buat belon bentuk bunga tu mak is suka..kikiki

The birthday cake..double theme..dalam kek choc indulgence air tangan Lijobake, kawan fpg mama dulu

Instead cupcakes, order victoria sandwich cake ni sebab mama suka..hihi..order dekat Lijobake jugak

Goodies kita bagi popcorn jek tahun ni..tapi sedappp weh popocorn ni..manis rangup..haha..order ngan the Dreamaker..pon bekas kawan FPG jugak..=)

Simple candy n cake table by mama..budak tu sengih jekla dapat pakai baju ninjago n potong kek ninjago


abg posing plak..overall deco nmpak lebih ke girlish kan sebab kaler lembut2..agagagga

3 beradiks..

ngan jiran sebelah

table n backdrop again..angin mmg kuat sgt habis terbang rambu ramba tuu..haha


sume order katering except makaroni bakar je air tangan mama..lain2 ada nasi ayam, agar2 santan, buah2, nasi lemak hijau, air teh o panas n air oren sejukk

order dalam pek siap2..senang bagi2 kat orang kan..sedap nasi lemak ni..=)

jom tiup lilin..eh..lupa..angin kuat sgt api asyik padam so takde tiup2 pon..kekeke


potong kek jekla kita..hihi


mama n the kids


satu2 nya family photo yg semppat diamik..kali ni takde photog2 ke apa so mmg tak bykla amik gbr..kekekek

ni jekla gbr sekitar kejadian yg ada..





Okla..tahun depan rasa mama nak rehat dari buat bday party korang..plan tahun depan just nak watkan majlis khatam quran kakak kat rumah nenek jek..itupon kalau sempat dia khatam kan..hihi..InsyaAllah..=)


1 comment:

mamapp said...

Ni simple ke lily? Mcm dah grand dah ni.. happy birthday Zara Zareef Zayed

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016