Geng panah memanah

Salam Isnin sume..kisah papa and anak dara harini..sejak dua menjak ni, papa dah ada geng main sukan memanah..hehe..jumpe satu restoren ni dia buat port utk archery..kalau tak silap harga rm8 utk 20pcs arrow. Yang menariknya, dia sediakan jugak set dan target saiz kanak2 tu yang kakak zara berminat nak cuba,.malam pertama diorang berjemaah main, sorang amik smpai 40 anak panah..hehe..zara mula2 kekok jugak  tapi lama2 dah pandai jugak shoot ke target..mama n anak2 bujang? teman jekla sambil layan aiskrim..nak makan dah kenyang, sebab sebelum tu dah lepak kedai makan yang lain..


Geng archery

posing dulu sebelum mula


pakai baju tido pon leh main sukar archery ok..aagagaga

okla kakak main..kena jugak kat target tu kan..kalau mama silap2 sume anak panah melayang ke mana2..


lepas kejadian ni, ada lah sekali diorng main kat sini sama3..nanti next time mama pon teringin nak cube jugakla kan..tak pernah try archery seumur hidup ni..hihi


4 comments:

Ibu Lala said...

Klw boleh nak masukkan anak anak ke kls memanah jugak. Tp x jumpa

Ibu Lala said...

Klw boleh nak masukkan anak anak ke kls memanah jugak. Tp x jumpa

Adam said...

Your hubby nak jadi robin hood.

Adam said...

Your hubby nak jadi robin hood.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016