Sungai Lembing | Posing2 di Gua Charas

Dua minggu lepas kami gi jalan2 lagi menghala ke sungai lembing..sebab utama, mmg free weken tu so saje ajak papa jalan2 cari makan kat sana..sebab kedua, sambil nak survey port nak berkelah sbb member2 papa ajak berpiknik keluarga..sebab ketiga, nak try gi sg lembing lalu jalan felda Panching..sebelum ni pernah gi tapi terlalu jalan jauh..rupenye lalu jalan kampung sebelah base tudm tu dekat nau2..hahaha..selama ni nmpak je signboard menghala ke sungai lembing tp entah kenapa leh tak ingt nak try jalan tu sebelum ni..

Nway, dlm perjalanan ke sg lembing mmg akak melalui kawasan gua Charas di Panching..so tetiba papa ajak melencong nak gi tgk kawasan gua tu dari dekat..mama ok jek..hehe..jauh jugak ke dalam tu melalui kebun sawit..kami siap terserempak dengan pelancong Jepun tgh berjalan kaki nak masuk ke situ so offerla dia naik keta sekali..smpai ke kawasan gua, rupanya kena naik tangga plak br leh jumpe pintu gua..so masing2 malaslah nak menapak kan..haha..lgpon dalam gua tu katanya ada kuil budhha je..n ada patung besar buddha..nak masuk free rasanya cuma kena bayar parking keta..so kami pon duduk2 skjap then, posing2 n bergerak keluar semula..


On the way ke sg lembing..melalui kg/felda panching

Gua Charas..cantek je dari jauh kan..gua batu kapur ni

dua org kat depan tangga tu pelancong jepun yg kami tumpangkan..laju je diorng naik tangga nak masuk dlm gua..hehe

sekitar kawasan


posing2 jekla.kat.cni..hihi..






ok..nak balik dah


gua Charas ni antara tarikan gakla kat kuantan..tp tuhla..tak bajet nak naik tangga so malas nak tgk bahagian dalam kan..kalau ada peminat2 gua lehla kot try dtg cni pulak melawat kawasan..hihi..

2 comments:

Kostya Shaknov said...

Интим: элитные проститутки
Проведя со мной вечер, ты пожалеешь, что не набрал этот номер раньше. Звони сейчас, не теряй минуты наслаждения! Никогда жалость так сильно не овладевает нами, как при виде красоты, тронутой тлетворным дыханием разврата.

LYAfrina said...

hri tu odwy g sg lmbing ajk gak husb singgah sini..dia x nak..seram katanya..haha

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016