Throwback riang ria raya

Salam Jumaat semua..☺..publish sikit2 gbr raya kat kg..weken ni insyaAllah nak gi cuti2 mesia..so sblm update citer percutian..berazam nak habiskan tepek gbr raya..hihi..raya kalini tkdelah byk sgt beraya..rase mcm tak ckp lama cuti..hehe..tp.tkpelah..yg penting dpt berkumpul dgn family tersayang kan..


raya kedua beraya di rumah mertua..smpat gi umah makcik2 sume kat pt raja

raya ketiga

raya keempat..back to rengit..smpat teman mak mama beraya kat 3 tpt

raya.kelima..nak balik kuantan suda..wuwu..smpat kumpul dgn adik beradik sume kat rumah.mak

full.family.photo..alhamdulillah..^_^

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

salam aidilfitri lily..xpelah lmbt pom..hehe

meriah...byk gambr dgn family tu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016