14 May 2016 | Zara, Zareef, Zayed's Triple Bash


Salam sume..nak update entry triple bash harini..actually plan nak buat 21 May lepas bday Zayed ..tapi sebab kedai yang nak dibooking tu tutup on 21 May, so terpaksa awalkan ke 14 may..kira Zayed celebrate bday awal laa..hehehe..mmg lama dh niat nak buat makan2 ngan kawan2 sebab last year pon tkde buat apa2 majlis kat rumah..so alhamdulillah planning tercapai..cume sbb kalini buat kat bdr Kuantan, maka jemputan mostly kawan2 mama la..kawan2 papa adelah dlm 4,5 org jek..invite mana yg terapat ngan family..^_^..so serba sikit details pasal majlis ni..


Venue: Fur House Cat n Cafe, Bukit Sekilau Kuantan
Time: 3pm-5pm
Invitees: ~50 pax
Theme: Pink + Turqoise + Didi n Friends
Triple Bash for: Zara turns 8 (11 Apr 16), Zareef turns 5 (28 Feb 16) and Zayed turns 2 (19 May 16)
Menu: Simple high tea (nasi goreng cina, bolognaise sphagetti, musroom soup, beef cheese bread, sausages, watermelon, ice lemon tea + orange drinks), candy buffet


Apepon, tq sangat pada kawan2 yg sudi datang..sudi bagi hadiah, bagi angpau kat anak2 mama..anak2 pon happy sangat sbb buat kat kafe kucing kan..so pas makan leh serbu main kucing..hehe..cume tpt agak terhad la sebab tak berapa besar..so waktu kemuncak orang datang tu nmpakla kepadatan cafe..so sorry utk segala kekurangan ya..nway, tq jugak kat tuan kedai sebab tolong organize majlis kami ni..=)

So, jom layan gbr..gbr banyak tapi mama pilih2 lah ye yg nak tepek kat blog..mcm biasa, kalau wat majlis suka amik photog sebab takut tak dan nak amik gbr sendiri..


Our family..^_^..pose kat candy bufffet



Bday boys n girl



 actually majlis ni lebih pada nak celebrate bday si bongsu ni..kakak n abg tu rezeki tumpang sekaki jek..kikiki

mama n bday boy

kakak zara

Candy buffet..tuan kedai yg deal utk candy buffet ni..mama cume bagi banner belakang tu jek

simple deco by tuan kedai


Bday cake..Didi n friends

ramai yg geram ngan 3 ekor  atas kek tu..tapi fondant kan..so mmg tak makanla..haha..

candy buffet



  


 Goodies bag..dalam ni ada activity book, color pencil, air kotak, biskut n jajan

time for bday song n cake cutting







the foods

antara yg terawal dtg..saing ngan tuan tanah..hihi

zayed n rmbut ekornya..raya ni kite potong ye dik..hihi

mamazayed

mak pengantins sibuk layan anak...;p

tetamu2 yg hadir..thankx uolsss..

  






  






Ngan geng2 tempat kerja..hehe..meriah ngan anak2 kecik kitorng ni..^_^ 


ni kawan2 papa
   
Ngan kawan2 ex mozac

 ni plak kat ruang kucing..zara zareef mmg hampir sepanjang masa kat cni..huhu..zayed jek byk menempel ngan mama..die bad mood sket sbb ngantuk.. 



PS dlm ruang kucing..mama n kawan2 ex UTM

Mama n family lg


Photobomb by anak jiran..haha..zareef pon lari ke mane ntah mase ni..kikiki


 zara zareef zayed n kawan2 

 zayed n geng2 sebaya..sume ni umur 2 tahun..beza lahir selang sebulan jek..kikiki 

  

Finally..mama n papa tumpang berposing for 9th Anniversary..hihihi..tak smpat nk wat ps utk aniversary so tumpang ps kat bday anak2 jekla




Alhamdulillah..moga berjumpe di tahun yg lain plak..kalau rajin lah kan nk wat lagi..tp senang gak buat kat luar ni..tk yah kemas2 dah,.agagaga..cume ruang kecik la kan..kalau wat kat rumah mesti luas sket ye tak..hihi
\


3 comments:

mama tisya said...

meriah tgk candy buffet tu

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

woww..bestnya..cnfirm ank2 happy ni..
menarik sgt buat beday kt sini... leh main lak dgn kucing comey2..

birth backdrop cun sgt

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016