Fur House Cat n Cafe | Kafe kucing di kuantan

Bln may selain bday mama..bday zayed jugak..so mmg tahun ni niat nk wat mjlis sket utk harijadi die tu..kali ni taknak wat kat rumah..sbb dahnak puasa kan..both famili mama n famili papa sbuk..malas plak nk wat majlis kt rumah klu tkde ahli keluarga lain kan..hihihi..maka, bermulalah misi mencari port nak wat bday party..bile dgr ada kafe kucing kat kuantan..terus berminat nak gi tengok sbb anak2 mama mmg sume sukakan kucing..lgpon..byk feedback positif utk cafe ni wlupon baru je dibukak bln march lepas..

nway, kafe ni letaknya kat jalan lim hoe leck, bukit sekilau kuantan..bertentangan dengan tunas manja transit..kedai kat tingkat atas..so kena alert sketla ngan banner kedai tu..ruang utk makan berasingan dgn ruang kucing..leh tahan byk kucing kat situ mmg puasla zara zareef zayed main..hehe


menu cat cafe.konsep western


try order oreo milkshake..soda punch n ice lemon tea

sbrnnya tk berapa nak lapar sbb dh lunch kat ecm..tp oder gak nak try test kan..ni oder bolognaise sphagetti

ni pulak beef cheese bread..sedap gak

ruang makan

yg ni ruang utk main kucing..dipisahkan oleh pintu kaca...cantek backround blkg tu..port nak posing2..^_^

zayed pon ralit main kucing..yg ada anak kecik krna jenguk2lah jugak diorng kan sbb tkt terganas tak sengaja kat kucing..😅

mama tumpang posibg..comei.kucing yg mama dukung tu..

syok.main kucing ye abg

anak kucing yg superrr comeii

lain2 kucing yg ada..









overall..oklah tempat die,  makanan die..owner dia..terus decide wat bday kat situ..berbincang ngan miss ezza pasal segala planning majlis kat wasaap jek..nnti kemudian mama share ye gbr bday party kat cafe tu. ^_^..nway..sapa nak tau lebih lanjut psl kafe ni leh search fb diorng..Fur House Cat n Cafe k..

2 comments:

mama tisya said...

wah unik la kafe ni ada kucing..tisya mesti suka..die pencinta kucing

LYAfrina said...

lps tgk lily share kt fb.. ada jgk survey nk berbuka sini bru2 ni..tp xjd..sbb western,xde nasi.. lps raya ni blh la ke sini..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016