Entry saja2x


Salam weekend sume..malam ni saja nk menaip entry..tetiba teringat blog so sementara ada mood menaip jomlah update..hihi..sambil2x tu layan AJL34..actually lama dh tk follow ajl ni..tp tadi tgh layan fb tgk org update ada ajl so tukar jugakla tv3..dh separuh jalan dh pon td masa tgk..

Weken yg baru ni tkde apa aktiviti menarik pon..biasa klu free mmg kami akan keluar lepak Kuantan City Mall..wlupon sana tk meriah, tp mama suka je gi sana..senang sket nk control anak2x..hihi..janji ada MBO kalau ada movie best mmg gi tgk wyg kat situ especially dia ada hall MBO Kecil..then ada port makan , port anak2 main..ok dah tu..hihi..


Kakak Zara sibuk nk layan kek eskrem kat Mammamia

bukan main byk eskrem dia makan..haha

mama pon terjebak..tp silap oder..beli flavor caramel manis letingggg..kekekeke



adik layan chipsmore je..

dh jalan2x..pi lepak minum kopi plak..haha...makan jela keja kan klu dh kuar outing ni

gbr fake je ni..di luaran gaduh je kerja 2 org ni..wuwu

air zareef ni sedap gile..mojito..freshhh

try makan ramen kakak tp pedasss..syian dia..hihi

papa vs mama


hari ahad kami dok umah je..lgpon kakak zara weekend ada tusyen math..so amik kesempatan mendobi ke, lipat kain ke..masak ke on ahad je..hihi..

klaa..nanti rajin update lg,.byee


4 comments:

mamapp said...

Besar dah budak2 Ni. Lily menten cantik .. jom join giveaway mama

Salina@IbuAqil said...

Kakak pun bz study ye skrg ni..
Sama mcm Aqil ler jgk tp dia Sabtu.. Ahad rehat sehari..
Pembelajaran skrg kesian tgk diorang kan..
Semoga anak2 kita berjaya dengan cemerlang..
Aamiin!

Ibu Lala said...


saya lebih suka duduk rumah kalau hari cuti. penat driving isnin hingga jumaat. tapi anak anak la bising bosan duduk rumah.

mamapp said...

zara sama mcm syafi juga weekend pi tusyen

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016