Legoland Sealife and Water Park

Salam sume.. backdated entry di hujung mgu.. aktiviti family masa cuti bln 8 yg lepas.. lepas raya haji tu kan.. amik masa 1 hari sebelum balik kuantan singgah ke legoland ni.. actually bln Apr lepas ada beli yearly pass legoland.. saje beli masa tu sbb rasa mcm. murah pass utk setahun plus 3 taman which is theme Park, water park dan jugak sealife yg baru je dibukak taun ni.. so sebab masa singkat aritu, kami fokus nak gi sealife je dulu sbb theme Park dh pernah gi 2 kali sblm ni.. tapi mama bwk jugak baju mandi dlm beg sbb mmg plan kalau ada masa nk singgah sekali ke water park..

So gerak dari rengit smpai legoland dlm kol 1pm..kena amik pass tu dulu kat cust service kaunter.. alhamdulillah, wlupon tiket yearly tu beli bln April, tp sbb baru aktif kan bln aug, maka exp date dikira dr Aug tu bkn bln Apr.. so lama lah sket masa leh gi sana lg kan.. hihi..

Oklah.. layan gbr kat Sealife dulu.. sofar ok la.. tp kalau gi jauh2x semata nak gi cni mcm tk berbaloi sbb tk berapa besar tpt nya.. tp klu mmg nak ke legoland theme Park then singgah ke cni tu oklah.. hihi

Our yearly pass

Papa and anak2x

Mama and zaheen

Entrance sealife

Jom layan tgk fishhh













aktiviti utk kanak2x pon ada














kat sevenier shop.. comel2x je sume tp tk ckp bajet beli.. hahaha.. leh kali dtg la beli



setel. sealife gi makan jap. kat medini mall





Setel kat Sealife dekat kol 3pm..so lunch jap kat medini mall..lepas tu terus. masuk kat Legoland Water Park pulak..smpatlah anak2x main air dari kol. 3.30 pm smpai kol. 6pm..harap puas la hendaknya.. hihi

Jom. msk waterpark






















oklaa.. harap anak2x puas ati dpt gi legoland.. lenkali balik kg cuti pjg sket kita guna lg guna pass kita tu ya.. hiii

1 comment:

Ibu Lala said...

berapa harga kalau beli pass tu. ada plan nak bawak anak anak ke sini jugak. mb awal tahun nanti kot.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016