Acara penutup sesi persekolahan 2016

Abadikan kenangan persekolahan anak2 kat cni..untuk tahun 2016 kakak zara tahun 2..alhamdulillah, dapat merasa naik pentas lagi tahun ni walaupon bukan dapat top 3..hahaha..eh sekolah kebangsaan die dapat no. 3 dalam kelas..cuma stail sek keb pangkalan tentera ni dia tak bagi hadiah ikut kelas..tapi dia bagi hadiah kecemerlangan untuk pelajar terbaik keseluruhan darjah..so, kakak zara dapat no 6 utk keseluruhan tahun 2..syukur utk darjah 2 ni mmg byk subjek die meningkat ..paling mama puas hati utk matematik la sbb tahun lepas math die teruk..hahaha..kali ni dia dpt sume subjek A..well done ye kakak..thn depan darjah 3 kena maintain or lebih kuat lagi usaha ya,,

Utk sek agama plak, dia ada dapat 1 B utk subjek ibadah tak silap..overall dapat no 4 so die terima hadiah galakan jek..tkpe, dah usaha yg terbaik kan kakak..cuma sedihnya, utk amik hadiah sek agama mmg mama papa tak dapat escort dia,,huhu..sbb nya last minit sgt ustazah bgtau ada majlis so kitorng tak leh amik cuti..mjurlah anak bbsitter pon ada terima anugerah so wakilkan suami bbsitter jek utk tengok2 kan zara sekali mase tu..syukur dpt keluarga bbsitter yg baik kan..


Kakak zara in prefect uniform..thn dpn katanye masih dpt jd pengawas..so tk yahla mama beli uniform baru utk sek keb..haha

mama zayed..utk acara sek keb syukur sume ada escort kakak..tapi zareef zayed tido plak mase kkak tgh amik hadiah..haha


kawasan pentas utama

see..tido dah dua2 anak bujang..adess


kakak amik hadiah..congrats kakak




Pose ngan hadiah and sijil



mama with zara

ni plak gbr amik hadiah galakan uk sek agama..gbr suami bbsitter tlg amikkan tapi blur sket..hehe





Utk abang zareef plak, alhamudlillah habis dah 5 tahun..sekolah die ada wat majlis graduasi gak..tp zareef cuma dapat sijil n choc bouquet jekla..tk de dapat hadiah2 cemerlang lain sbb die mmg tak menyerlah lngsung kat sek..agagagaa..dahla selalu tak gi sekolah..adess..mama doakan nnti 6 tahun abang akan lebih menyerlah ye..walaupon tk konfirm nak sekolahkan abang kat mane ni utk tahun depan..haha..


pengescort2 majlis graduasi abg zareef

majlis graduasi tabika kemas tudm

zareef masuk koir jekkkk..haha..ada tu kat barisan belakang

antara acara2 lain..comei jek tgk budak2 joget melayu, joget 60an, menyanyi, dll


penonton setia

ok..turn abg zareef amik sijil..congrats abg,.thn depan kena rajin2 sbb dah 6 thn tau


cute choc bouquet..cikgu2 buat sendiri

with mama n zayed

3 beradiks..muahhh3x..



ngan papa

posing budak 5 tahun



ngan mama papa


ngan kakak




semoga anak2 mama lebih berjaya utk tahun2 yg akan datang ye..aminnnnn...


1 comment:

mama tisya said...

tahniah utk ank2 lily

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016