Aidilfitri 2015..=)


Salam Khamis semua..Ramadhan terakhir hari ini..sekejap jek kan diam tak diam dah sebulan kita berpuasa..diam tak diam dah berminggu2 jugak blog ni diabaikan..agagaga..memang takde mood nak update di bln Ramadhan walaupon cerita tertunggak ada super banyak..entahlah..rasa kekangan mase kot.kat rumah sibuk..kena tidur awal plak tu sebab nak sediakan sahur esoknya..pastu kat ofis pon super sibuk bln pose ni..akhirnya, terabailah blog kite..hihihih

Apepon, di kesempatan ini, mama ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua pembaca blog ni..seandainya ada keterlanjuran kata atau tersilap bahasa, maaf mohon ampun dan maaf ya..=)




Raya tahun ni sama aseperti tahun2 lepas, kami balik Batu Pahat..dah dua2 papa mama pon org sini kan..cuma masih mengamalkan giliran raya pertama kat rumah siapa..hihihi..so tahun ni inysaAllah raya pertama kami di rumah mertua kat Parit Raja..mama dah start cuti semalam Selasa smpailah Selasa depan naik keja dah..so smpat balik umah rengit dulu semalam, dan petang ni baru gerak ke parit raja plak...untuk semua yg akan balik kampung menjelang raya ni, berhati2 di jalan raya ok..semoga semua nya selamat smpai ke destinasi masing2..=)



9 comments:

mama tisya said...

Salam kemaafan.. Slamat hari raya.. Dh gantung kad ry lily..nanti dtg tgk tau

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

NzA said...

Selamat hari raya dr akak sekeluarga. Maaf zahir batin.

NzA said...
This comment has been removed by the author.
Syima ~Mama Kyra~ said...

slmt hari raya buat lily dan keluarga..samala blog kita pun terabai sjk bln posa tu..ye la..blk keje dah penat masak,tarawih bagai..pastu kt opis pun busy..huhu..tp arini free ckit sb ramai org bcuti raya lg..kekeke

UMIE SUE said...

selamat hari raya sis

daripada team
umiesue studio

QasehnyaRania said...

selamat hari raya
maaf zahir batin
cantiknya pic potret keluarga ni..

LYAfrina said...

salam aidilfitri lily

maaf zahir n batin

kayyana said...

salam aidilfitri ya lily... semoga aidilfitri tahun bertambah meriah.. hidup johor... hehehhee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016