Blog Widget by LinkWithin

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

ZARA in actions!!

*Psttt..Zati..akak ciplak title post Zati neh..hahaha (sesuka hati jek kan)..=p *

Disebabkan takde idea nk crita ape, so nak share lagi gmbar2 anak dara mama nih mase ikut mama n papa shopping kat Giant hari ahad lepas. So layan gmbar jek la hari ni k..=D


Zara dh ready nak keluar jenjalan
Photobucket


Sblum shopping, kite makan dulu. Habis selekeh n bersepah meja dibuatnye bile dak kecik ni mamam
Photobucket


Terasa Zara dh membesar dgn cepatnye..tgkla baju zara dah senteng sungguh kan. baju ni beli mase umur die 11 bulan..
Photobucket


Aksi Zara yg bosan menunggu mama n papa habis makan. Sibuk main kat pintu masuk giant tuh..=p
Photobucket

Photobucket

Photobucket


Muka masyam sbb kena paksa duduk atas troli (alaa..tak bertahan 15 mint pong)
Photobucket


Sungguh eksited zara bile nmpak papan gelungsur ni. Tros dgn tak segan silu pi main kat situ..ni display punye barang la zara, bukannye tmn permainan..
Photobucket

Photobucket


Yg ni tak ingat die duduk mogok sbb ape ntah
Photobucket


Smpat juga try test bicycle nih
Photobucket


Sian zara dihempap ngan basikal nih mase die try nak langkah keluar. Nasib baik basikal tu ringan jek..klu tak haru..
Photobucket


Yeay..balik sudah..Zara beraksi plak ngan rantai pearl mama beli kat sabah aritu. Pndai die sarungkan sendiri rantai kat leher die tau..
Photobucket


p/s: kelakarla opis mama nih. Dh sebulan ni die dok blocked blogspot kat opis. Then 2,3 hari ni die open blogspot wktu lunch hour je pulak. After lunch hour die blocked balik. Hmm..stakat nk udate citer ringkas or jalan2 blog kwn bolehlaa kot dlm mase 45 minit tu. Lelain, baik mama update sepuas hati kat rumah jek..=p

Sepetang di KLCC

Hee..setelah sekian lame mama tak berkunjung ke KLCC, akhirnye Sabtu yg lepas smpai juga kami ke sane. Last ke klcc mase pregnantkan Zara, itupon mama n papa just gi Aquaria. so kirenya kali ni 1st timela bwk Zara gi klcc nun. So, agenda utama ke KLCC bukanla utk shopping menyopping yek, tp berjalan2 n mengambil angin semata2..hehe
.
Antara akt kami ialah window shopping, lepak di kinokuya, mengambil angin kat klcc park n semestinye layan zara main kat playground. nasib baikla baju zara tinggal kat keta, kalau tak dh selamat dh papa nk rendamkan zara kat children water park tuh..=p
.
Nway, leh tahan penatnya aritu. jalan2 dah mmg penat. nk kena layan + kejar zara yg aktif merayap jadila double penat. konon nk gi aquaria jugak bwk zara tgk fish tp hampes..kaki dh menggigil2..hehe..nk shopping baju zara kat isetan aritu pon dh tkde mood. ingat nk balik rumah jek..(ni kes bdn mok2 la ni br jalan stgh hari dah semput..hihi).
.
klaa..layan pics pulak..
.
My name is ZARA..=D

Kalau nak tau, ni 1st time zara berjaya main dlm mainan goyang2 ni. selalu klu kitorng masukkan syiling mesti die menjerit takut nk keluar. aritu siap tak puas main lagi. siap kena pakse keluar sbb byk tpt lagi nk jalan..hihi

Yeah..tpt fevret. kedai buku..lame tk jengah n beli buku baru utk Zara

Papa yg bersungguh2 melayan anak membaca buku..=)

Outdoor time!

Aksi zara kat park. siap baring2 lagi. nasib baik takde semut gigit..=p. smbil2 tu layan zara bace buku, hasil rembatan di kinokuya tadi..best!

Smpat jugak 'menyusu botol'kan Zara smbil berlatarbelakngkan klcc yg tersergam indah..haha..over plak ayat..

Suka gmbar manja zara n papa nih..=)

Budak Zara yg HAPPY!!!

Gmbar sefamily kenala ade kan..

Layan zara kat playground plak. spt biase, gelungsur jekla pilihan hati die..=p

Makan time. isi perut ngan burger king jek..(fastfood lg???)

Budak penat+kelaparan

Kat activity room utk budak. mase nih konon2 mama nk shopping baju Zara kat isetan tp last2 ajak papa balik tros..tp zara sgt seronok main dlm nih sbb byk mainan yg takkan didapati kat rumah sendiri..=p

Last but not least. lagi aksi2 zara..

*Gmbar 1 - reaksi eksited zara mase mula2 smpai klcc

*Gmbar2- zara ngendeng2 kat playhouse dlm toyRus. mahal sungguhla zara. tak mampu mama nk belikan..huhu..

*Gmbar 3- Zara menyibuk minum air mama

* Gmbar 4- Ke mana2 zara pegi bntal busuk tetap ade..org bwk patung comei, zara bwk bantal..sadis..

*Gmbar 5 - sibuk nk pikul sndiri plastik isik buku die. sungguh berdikari..=p

.

.

So..tu jekla citer kali ni..ujung mgu mestila kerja nak merayap jek. resah gelisah klu tk dpt kuar rumah..hehehe

Insiden & Accident?

Huu..act insiden ni berlaku pagi jumaat yg lepas tp tk nyempat2 nk strori kat cni. Mama accidently terlanggar devider kat tpt parking mase nak antar Zara kat rumah bbysitter. Act mama takdela tergesa2 sgt waktu tu. tp ntah mcm mane mase nak adjust kereta masuk parking tetibe 'DUMMM!' mama dgr mama dh terlanggar devider tu. Act mama rase mcm slow jek mama langgar, so tnpa pikir panjang tros reverse balik kereta. Mase reverse tulaa dgr plak bunyi KRAKK!!..aiseh..menda plak kan..
.
Rupe2nye bumper bawah depan kereta dh selamat tercabut. Bukan stakat tercabut tapi patah dua. Tukang sapu yg ade dkt2 kereta mama pon siap terbeliak biji mata. agaknye kuat kot bunyi bumper mama 'koyak'..huhuhu..mama dgn tak segan silu tros pungut balik 2 cebis bumper tu campak dlm kereta. tk smpat nak belek2 lama sbb takut lewat pi opis.
.
So skang keta mama dh kurang jelitala nmpaknyer. Wlupon gaji br masuk, tp sorry ye Pn Getz, takde bajet nak pasang bumper awak balik. Kena tgu bulan lain yek. Lagipon bumper bawah jek terkoyak, so takdela fungsi2 kereta yg terjejas. cuma dh kurang cun la..huhu.. tahun ni patutnye 1st time bwk Pn Getz beraya kat kg tp nmpaknye Pn Getz beraya ngan bumper botakla..=(
.
Act mama tak banyak koleksi gmbar kereta mama ni, tp nak jugak share rupe bentuk die. Mungkin tk berapa jelas sbb ini jekla gmbar yg mama ada..
.
.
Ni rupe bentuk Pn Getz mase baru2 amik + 2 model dr 2 generasi..=p (bulan 12 tahun lps mama amik keta nih)
.
Ni rupe terbaru Pn Getz. Sudah kurang kejelitaannya..huhu..
.
.

p/s: Mama ni mmg selalu bernasib malang part2 bwk kereta nih. Dulu time bwk kancil 2 kali mama eksiden (wlupon salah satu tu mama just jd mangsa keadaan). Then mama jugakla org pertama yg calarkan body Gen-2 papa, mama kasi gesel ngan pintu gate rumah. This time, bumper Pn Getz plak jadi mangsa..huuuu..Hopefully tkde jadi pape lps ni kan..

Rambut yang nipis sudah mula panjang..

Huu...klu ade sesape mengikuti blog mama dr awal mesti perasan, yg rambut Zara dari dulu smpaila skang ala-ala same jek. fesyen yg sama, rmbut pendek yg nipis. klu nak tau, sejak lahir mmg lansgung tk pernah ptg rmbut Zara (ikut mama die yg ms kecik tk penah dibotakkan), kecuali ptg rmbut depan n tepi sbb takut rmbut masuk mata n telinga. Papa kate klu dulu cukurkan zara mesti rmbut die dh tumbuh lebat. tp dulu mama ms kecik tk pernah cukur botak still rmbut tumbuh subur jek..hehe. Papa sj taknak ngaku zara tu ikut genetik die. sbb bile belek2 album lame, mmg tgk rmbut papa adik beradik seciput jek ms kecik2 dulu..=p
.
Klaa..berbalik pd citer Zara, disebabkan ramai jek yg tegur zara ni mcm boy..so mama pon dr awal dh berangan nk biar rmbut zara tumbuh pjg. konon biar nmpak girlish sket. punyela sbr menunggu, nmpaknye skang rambut belakang zara dh mula nak pjg melepasi leher. tapi, malangnya, zara mcm tak selesa ngan rmbut skarang. asyik tergaru2 sebab gatal. bile dh garu tu mulala timbut merah2 kat belakang tengkuk die. time gatal sgt, dia akan bising2 suruh mama tlg garukan..huhu..
.
Tgkla ni. punyela gatal smbil jalan pon die menggaru..=(
.
Ni dlm keta blk dr umah bbysitter. tu tgh terpisat2 menggaru tengkuk belakangla tuh
.
Last2 mamala yg kena tlg garukan. mase ni kat trafic light or dh smpai rumah kot (wonder jugak kn cmner leh mama menggaru+amik gmbar..hehe)
.
So, solution sementara..ptg semalam mama singgah kedai beli hairband tecik2 nih. nk wat ikat rmbut zara la kononnya. sblum ni mama try jugak letak scarf kain tu kan tp hampess kena cmpak free2 jek. dlm keta jugak mama terus ikat rmbut die sbb klu tak die mesti mintak mama garu mase mama tgh drive..(tp on the way blk ikatan dh terbukak gara2 rmbut nipis. Balik rumah mama kena ikatkan balik rmbut tuh..=p )
.
'mini' ponytail..seciput jek dpt ikat sbb nipis sgt.
.
Comei tak zara ikat rambut..haha
.
Erm..mama pon tak tahu nk wat cmner nih. klu ikut hati mama mmg nak biarkan jek rmbut zara tu pjg. tp tk smpai hati tgk die gatal2 n tak selesa lagi2 time tidur. stakat mlm td mama ikat die mcm ok la, cume wktu nk tidur ikatan rmbut dh terbukak so die merengek2 mintak mama garukan jugak. klu berlanjutan, rasenye mama kena 'korban'kan la jugak rmbut zara tu..huwaaaa! tk kesmpaian la nk tgk rmbut zara dh pjg sket wktu raya nnti..
.
.
p/s: Sesape yg ade anak ppuan tu ade experience tak. anak yg mula berambut pjg mmg akan kena gatal2 mcm ni ker or zara jek yg berkulit sensitip. or ade tk sesape yg leh suggest ubat sapu tahan gatal ker. .tq..

'Hasil' Zara di pasar malam

Petang Sabtu yg lepas mama n papa bwk Zara jalan2 ke pasar mlm sek 19. Act ni 1st time kitorng gi pasar mlm tu wktu siang. selalu mesti singgah skjap wktu mlm utk beli barang2 mentah jek. tp sbb ptg tu bosan tkde akt, so roundla satu pasar kan. Zara mula2 smpai tk brape ade mud sbb dh penat (dh kuar dr kol 3pm gi pjabat pos, tgk rumah dsb) so asyik nak berdukung jek.

Kat pasar pon sibuk amik gmbar..=p
.
Tgh2 jalan smbil mama dukung Zara, tetibe die eksited semacam mintak turun. Tadi ms suruh jalan die tak mau. so bile mama tgk ape yg menarik minat zara, rupa2nye.....gerai mainan..! Bile mama turunkan, laju jek die meluru ke gerai tu. bkn main khusyuk die pi usha menan2 kat situ. ade mainan tepon ditekan2nye, ade menan kereta dipegang2 nye.bile kitorng ajak die pergi dr situ, bukan main menjerit2 lagi. mama tny kat papa zara nk mintak mainan ker..huhu..dlm umur 1 tahun 3 bulan, Zara dh mula pndai mintak menan. padan muka mama. dulu ms kecik2 dok risau zara tk mau main toys..=p
.
Zara rambang mata tgk toys
Siap kena pujuk ngan papa tinggalkan tpt tuh..haha
.
Kat gerai pertama tu mama akhirnye belikan Zara 'magic board' utk tulis2 tu. kaler pensil zara byk dh ilang so belila magic board dulu wt tulis2. lps2 puas round pasar mlm, gerak la nk balik. adeh, terjumpe st lagi gerai mainan. kebetulan tgh pasang kereta menan yg siap ade lampu2, lagu2 n leh pusing2. Zara bukan main eksited lagi nampak. mcm tadi gak, menjerit2 nk pegang kereta menan tu. disebabkan nk cpt balik, papa pon rembatla satu utk zara. nasib baik murah. dhla tgh2 bulan kan. dibuatnye die mintak menan kat toysRus, mau leleh air mata nk belikan..hehe.
.
Bekenan sungguhla zara ngan kereta nih
So akhirnye berjayala zara mengepau' 2 bijik menan hari tu. tp budak2 cam biasela, hari pertama bukan main eksited main. dh lps2 tu die buat derk jek..hehe
.
Muka puas hati dpt gak keta tuh
Smpai2 rumah tk sbr nak main dh


Yg ni plak Zara n magic boardnye. tgkla hasil contengan Zara tuh..=p

p/s: dulu suka bwk zara window shopping kat toysrus. lps ni kena pastikan awal gaji jekla bwk zara ke kedai toys. tkt zara mintak yg bukan2. die klu tk puas hati, satu shoping complex pon leh dgr die menjerit karang ..=p (tp klu yg bukan2 sgt maunye nk beli..haha)

HoME SweEt HoMe – cerita 1

*Haha..kite tinggalkan dulu citer ‘rumah maya’ mama. Kite stori psl rumah yg sbnar plak k..=p

Hee..lame dh mama simpan cerita ni. Sebabnya kena tgu keizinan papa utk release crita ni kat blog (ceh..mcmla stori hangat sgt kan). Walaupon mase tu mama ckp eksited nk share citer, tp sbb banyak lg benda lom setel maka terpaksela dipendamkan dulu..

Sbnrnya, kali ni nak share kegembiraan hati mama sbb akhirnya dapat juga papa n mama membeli ‘rumah pertama’ kami. Harus kate yg pertama sbb kami masih ade ‘rumah idaman’ utk dicapai. Rumah yg pertama ni dibeli mengikut kemampuan kami waktu ini, dan harapnye lps ni bertambahla rezki utk tros mengejar rumah idaman yek..(haha..bkn stakat rumah. byk lg benda nk capai ni..berangan tk salah kan..=p )

Apepon, just for general info..rumah yg kami beli ni bertempat kat Bandar Puteri Klang. Rumah teres dua tingkat intermediate jek bersaiz 20x75. projek baru IOI Properties so target siap awal tahun 2011. Hee..lame lagi kan. bile tgk Mama Auni dh siap2 nak berkemas n pindah rumah, tetibe mama rase tk sabar2 juga nk tgu rumah ni siap..=p. Nway, ade mase lagi setahun lebih b4 rumah siap, so dlm tempoh tula mama n papa akan cuba simpan duit lagi utk kemudahan urusan pindah rumah nanti..

Sbnrnya nak sgt beli rumah kat shah alam. Tp adoiyaii..mahal sungguhla rumah kat shah alam ni. So stlh disurvey n diteliti, rasenye Bandar puteri ni pon ok la locationnye. Dkt ngan shah alam, tak jauh sgt dr tpt kerja, n dkt ngan bndar bukit tinggi jugak. Cume satu yg tak bestnye nk dtg ke bndar putrie ni kena lalu hway kesas. Mahalla plak tol rm2.20. mesti ramai org malas nk dtg rumah mama nnti sbb kena byr tol mahal..haha..klu nk pi kerja tu leh lagila cr jalan2 dalam lalu kampung2 tuh..=p

Act, skang ni mmg berangan akan dpt duduk kat rumah tu lps rumah siap. Biasela, setiap org yg beli rumah mestila dh psg angan2 mcm mane nak hias rumah, nak cat kaler ape sume kan. tapi tulaa..lagi 2 tahun tak tau ape akan jadi kan. ntah2 papa kena transfer ke sabah or serawak then mama pon ikut pindah..huhu..tak pon ntah2 lagi 2 tahun mama pon dh tukar kerja keluar kaw shah alam then terpakse sewa rumah yg lagi dkt ngan tpt kerja..ntahla..harapnye dptla mama duduk jugak kat rumah tu satu hari nnti. Tak maula dh susah pyh beli then tetibe sewa kat orang kan..

Klaa..disebabkan mama takde gmbar rumah yg dah siap (mase kami beli ni rumah contoh pon tak bukak lagi), maka terpaksala mama letak gmbar illustration jek kali ni. Nnti klu ade mase, mama jengukla perkembangan rumah tu n update dalam blog ni lagi ok..=)


-kami beli rumah yg kat tgh2 jek-


p/s: tk dpt bayangkan mcm mane nk pindah rumah nnti. Yekla..skang ni baru sewa rumah tp mcm2 perabot n barang dah dibeli. So mau pth pinggang nak angkut sume brg2 tu pi rumah baru..hihihi (alas an yg same nape mama mls nk ikut papa transfer sana sini. Penatlaa nak kemas brg..=p )

Tak tahu yg mana satu..

Huhu..tajuk ntah ape2.. tp sbnrnya itula yg mama rase skang ni. act mama tgh pening nak pilih mane satu background utk blog mama nih..HAAAAA??? BLOG LG????!!! hehe..yess..mama masih lom selesai men'makeover' blog mama yek kwn2. so jangan la pelik klu setiap kali view nnti background nyer tukar2. smpai dh jumpe yg btol2 berkenan di hati br mama stop make over..hahahaha.

Klaa..mama nak bersiap2. mama nk gi melawat makcik yg br pas operate selaput mata kat sek 28 shah alam.mlm ni plak papa balik satu malam sbb esok die ade test 'australian language' kat pd. sj singgah rumah nk tgk anak + mak dara die ni..hihi..

Yeay!! berjaya akhirnye..=p

Haha..tajuk entry bukan main riak lagi kan. mcm berjaya naik pangkat or naik gaji jek..=p

Act ni haa..mama br berjaya menukarkan blog mama dari 2 column kepada 3 column. mama ni mmg buta it sket so selama ni mmg takut nak godek2 html tu takut silap godek kang lagi lintang pukang jadiknye. tp mlm ni mase surf2 tenet, terjumpe plak satu tutorial yang best. tutorial siap ade gambar n step2 yg jelas so mama yg buta it ni pon dpt memfollow ngn jayanye..mama saje nk tukar blog jadi 3 column sbb rase mcm byk benda nk sumbat dlm blog ni..heheheh

nway, rupe bentuk blog yg baru ini masih dlm tempoh percubaan. letih la plak dh memalam buta ni nk carik2 background tu sume kan..lenkali klu rajin mama makeover la lagi..=p

so kpd sesiapa yg berminat nak tukarkan blog kpd 3 column, lehla view tutorial tu kat SINI yek..slamat mencuba..!!=p


p/s: sesape nk komen rupe bentuk blog mama yg baru ni sila-silakan la yek. klu ramai yg kate ok, mama stay dulula ngan rupe bentuk skang. klu ramai kate serabut, kenala berusaha mencarik background lain..mklumla org br belajar kenala slow2 gerak..hehe

Untuk 4 orang kawan mama..

* Entry ni khas untuk Ibu Afiqah, Zetty84, Fara Adura n Mama Zahra

Hee..as mama mentioned kat setiap sorang kwn mama ni, mama dh poskan sevenier sabah kat korang ari sabtu yg lps (except zati sbb mama lom dpt add die lagi). Just 4 info, mama bg sevenier ni based pade sape yg sgt rajin melayan entry2 sabah mama tuh. thanx sooo much sbb sudi membaca n meninggalkan sedikit komen kat entry2 tu yek. yg paling penting, korang tak muntah darah bace entry2 yg berderet2 pjgnye tuh (mama yg menulis tu pon dh pening2 lalat sbnrnya nak habiskan citer bercuti..hehe)

Act, mama rankingkan kawan2 mama ni ikut ranking pengkomen terbanyak. so mcm yg mama tulis kat atas tadi, mama bg ranking 1st pada ibu Afiqah, zati, fara n then mama Zahra. so seveniernya pon tak samela nilainye eh..ada yg dpt 'lebih' sket, n ade yg dpt 'kurang' sket. hope dptla menerima sevenier tu seadanya..=). tanda ingatan n persahabatn mama pd korang ..

For kwn2 bloggers lain yg rajin melawat blog mama, mama pon ucapkan trima kasih byk2 yek sbb sudi melayan catitan mama yg tak seberapa. luv u all!!=D

Kisah kami dan wayang..

1st of all, sorila sbb cerita ni dh agak basi n berkulat2..hehe. kes nk cpt2 abehkan crita sabah nye psl smpai entry lain sume tertangguh. tp tak kire, mama nk tulis jugak dlm blog neh (kes takde cerita barula tuh..hehe)
.
Alkisahnye..utk bulan july ni act ade 2 movies yg mama btol2 teringin nk tgk wayang. sejak ade zara mmg takde pluang nk tgk wayang, kecuali cerita yg betul2 mama teringin nk tgk + ade mase curi2 dating ngan papa. so kali ni mama btol2 teringin nk tgk TRANSFORMERS ngan ICE AGE 3..so malam sebelum kami bertolak ke sabah tu, papa ajak la mama tgk transformer sbb kebetulan nenek ma ade kat rumah kan. jenuh gakla mencari tiket sbb mase tu transformer br release seminggu so kebanyakan wayang sume full house. last skali dpt tgk kat tgv one utama kol 12am nye wayang. mase nak pergi tu meraung2 gakla zara tgk kitorng keluar rumah. mula2 tk smpai hati nk tinggal. siap tgu dpn pintu nak pastikan zara dh berenti menangis br kitorng bertolak pergi. nasib baik lps 10 minit nenek ma call kat zara dh ok n tros tido..
.
Hee..sesi mengambil gmbar sbelum masuk wayang harus ade..
.
.
Ok..kisah kedua psl tgk ICE AGE 3 pulak. wlupon mama teringin giler nk tgk citer tu, tp mama inform papa tgula smpai ade mase lapang keluar berdua baru gi tgk kan. tapi papa tetibe semangat plak nk ajak Zara tgk wayang skali ngn kitorng. die bajet zara mesti suker sbb tgk kartun kan..
.
So fine, last week (he..citer yg ni tk berapa basi..sedang2 jek..) kitorng bertiga pon ngan eksitednye menuju ke bukit raja nk pi tgk ice age. mama ingat nk cari seat blakang skali biar sng nk bergerak klu zara buat hal. tp malang seat pon ala2 dh penuh so dptla seat keenam dr skrin. mula2 zara mcm beria2 jek tgk skrin besar tu. almaklumla 1st time kan. mama siap belikan kepek kentang + air ngan harapan zara akan enjoy duduk dlm wayang (haha..cth tak baik. sibuk ajar anak tgk wayang..)
.
Wajah Zara ms mula2 masuk wayang. nmpak beria jek kan..=p
.
.
Usaha menonton ice age berjalan ngan lancar selama lebih kurang 40 minit. lps tu zara dh mula resah gelisah n akhirnya..bergema la suara zara dlm wayang tu sbb die dh rimas duduk tgk wayang diam2.. mklumla, klu kat umah tu boleh jugak tgk tv smbil baring, gentel2 bantal busuk, main2 tp kat wayang sume kena kontrol kan..hehe..terpaksela kitorng membawa zara keluar. papa suruh mama teruskan tgk tp takkanla mama nk enjoy gelak sorang sedangkan papa kena layan zara kan. so akhirnye, burn jekla tiket tu utk separuh mase terakhir. mase mama kuar tu tgh part menatang2 ice age tu sume termasuk dlm tpt yg penuh gas gelak2 tuh. syg jugak burn tiket tp nk wat cmner, dh papa yg teringin sgt nk bwk anak dara die masuk wayang sekali kan..=p
.
So to papa, mama tk tuntut tgk ice age 3 lagi skali. cukupla belikan mama cd nanti untuk tgk sambungan ice age tu yek..kite boleh tgk puas2 ngan Zara kat rumah..hehehe..
.
Tak sbr nak tgk smbungan citer ice age 3..=)
.
.
p/s: lps ni kat wayang ade citer harry potter tp mama dh takde perasaan sgt nk tgk citer tu (walhal tk pernah miss citer2 harry potr sblum ni). so kalau papa nk tgk, ajak jekla kwn papa kat kuantan nun yek..=p